If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОБНОВУВАЊЕ НА ЦЕФКОВОДИТЕ ЗА КАНАЛИЗАЦИОНИТЕ СИСТЕМИ
13645
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13645,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОБНОВУВАЊЕ НА ЦЕФКОВОДИТЕ ЗА КАНАЛИЗАЦИОНИТЕ СИСТЕМИ

Дата

January 31, 2018

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Во склоп на Проектот за изведба и реализација на Прочистителната станица со колекторски систем, деновиве, во градот Радовиш се реализира и ревитализацијата, т.е, обновувањето на цефководите за канализационите системи по улиците на градот Радовиш во вкупна должина од 3200 метри.

 

Со овој зафат значително ќе се подобри состојбата со канализационата мрежа во Радовиш, односно, драстично ќе се намалат интервенците на ЈП Плаваја со раскопување и поправки на овие цефководи.

 

Поради ова, општина Радовиш ги замолува граѓаните на Радовиш да имаат разбирање заради изведувањето на градежните работи низ градот.

 

Општина Радовиш