If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОБЈАВЕН ТЕНДЕР ЗА ЛОКАЛНИОТ ПАТ ПРНАЛИЈА-СУПУРГЕ
17581
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17581,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОБЈАВЕН ТЕНДЕР ЗА ЛОКАЛНИОТ ПАТ ПРНАЛИЈА-СУПУРГЕ

Дата

July 23, 2020

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Министерството за транспорт и врски во склоп на проектот за поврзување на локални патишта го објави тендерот за локалниот пат Прналија-Супурге во должина од 3 км.

 

Тендерот е објавен на 18.07.2020 и трае до 18.08.2020 година.  

 

Повеќе информации може да се најдат на линкот:

http://www.mtc.gov.mk/javniOglasi/Tender-Gradezhni-raboti-za-podobruvanje-na-infrastrukturata-na-lokalnite-patishta-vo-izbrani-opshtini-soglasno-izraboteni-osnovni-proekti