If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОГЛАС ЗА ИЗБОР НА КО-МОДЕРАТОР ЗА ПРОГРАМАТА „ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА”
9331
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9331,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОГЛАС ЗА ИЗБОР НА КО-МОДЕРАТОР ЗА ПРОГРАМАТА „ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА”

Дата

October 21, 2014

Категорија

Вести, Соопштенија

Целта на програмата „Форуми во заедницата” е да го поддржи партиципативниот развој на заедниците на локално ниво. Програмата е финансирана од Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC), а е раководена од Единицата за координација на форумите (ЕКФ) во соработка со Заедницата на единиците на локална самоуправа ЗЕЛС (повеќе информации на www.forumivozaednicata.com.mk).

 

Општина Радовиш ќе спроведува буџетски форум со цел партиципативно и  транспарентно изготвување на буџетот на општината за 2015 година заедно со граѓаните.

 

За потребите на Форумот, се распишува оглас за избор на Ко-МОДЕРАТОР кој ќе биде ангажиран во времетрање од 6 месеци, 10 работни дена во текот на месецот, со флексибилно работно време.

 

Ко-модераторот е помошник на модераторот на форумот и раководител на оперативната група. Оперативната група е составена од 6-8 членови и е одговорна за техничката организација на сесиите.

 

pdf_icon_50  ОГЛАС  ЗА  ИЗБОР  НА  Ко-МОДЕРАТОР