If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОГЛАС ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ЛИНИИ ЗА ВРШЕЊЕ НА ОПШТИНСКИ ЛИНИСКИ ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ ВО ОПШТИНА РАДОВИШ
18214
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18214,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОГЛАС ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ЛИНИИ ЗА ВРШЕЊЕ НА ОПШТИНСКИ ЛИНИСКИ ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ ВО ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

July 08, 2021

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Врз основа на Одлуката за распишување оглас за распределба на линии за вршење линиски превоз на патници во општина Радовиш број 08-818/1 од 31.05.2021 година.

Комисијата за јавна безбедност, безбедност во сообраќајот и противпожарната заштита при Советот на општина Радовиш, распишува:

О Г Л А С

За прибирање на понуди за доделување на линии за градски и приградски превоз на патници во општина Радовиш

 

– с. ПОКРАЈЧЕВО – РАДОВИШ и ОБРАТНО

 

 

 

Огласот трае 8 (осум) дена од денот на објавувањето во информативните средства и огласната табла во просториите на општина Радовиш, (од 12.07.2021 заклучно со 21.07.2021 год.)