If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДЛУКА за доделување на стипендии на ученици во основното и средното образование во Радовиш за учебната 2016/17 год.
12080
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12080,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДЛУКА за доделување на стипендии на ученици во основното и средното образование во Радовиш за учебната 2016/17 год.

Дата

November 15, 2016

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Врз основа на чл.22, став 1, точка 8 од Законот за Локална самоуправа, чл. 43, став 1, од Статутот на општина Радовиш и чл.2 и 9, ст. 5 од Правилникот за доделување на стипендии на ученици од основното и средното образование во општина Радовиш бр.07 – 1330/1 од 04.07.2013 год., по распишаниот јавен конкурс и доставената ранг-листа од страна на Комисијата за пријавените кандидати за стипендирање на ученици во основното и средното образование во Радовиш за учебната 2016/17 год., Градоначалникот на општина Радовиш донесува,

 

О Д Л У К А

за доделување на стипендии на ученици во основното и средното образование

во Радовиш за учебната 2016/17 год.

 

pdf_icon_50 ОДЛУКА  (превземи)