If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДЛУКА за доделување на стипендии на ученици во основното и средното образование во Радовиш за учебната 2018/19 год.
15353
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15353,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДЛУКА за доделување на стипендии на ученици во основното и средното образование во Радовиш за учебната 2018/19 год.

Дата

December 20, 2018

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Врз основа на чл.22, став 1, точка 8 од Законот за Локална самоуправа, чл. 43, став 1, од Статутот на општина Радовиш и врз основа на член 9 од Правилникот за доделување на стипендии на талентирани ученици од основното и средното образование во општина Радовиш бр.08-1656/1 од 17.10.2018 год., по распишаниот јавен конкурс бр.09-1779/1 од 12.11.2018  и записник бр. 09-1779/2 од 18.12.2018 год. со ранг-листа, доставен од страна на Комисијата за пријавените кандидати за стипендирање на ученици во основното и средното образование во Радовиш за учебната 2018/19 год., Градоначалникот на општина Радовиш донесува,

 

ОДЛУКА за доделување на стипендии на ученици во основното и средното образование во Радовиш за учебната 2018/19 год.

 

pdf-icon 

(Погледни или Превземи)