If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДЛУКА ЗА НЕСПРОВЕДУВАЊЕ НА СТРАТЕГИСКА ОЦЕНА ЗА ЛУПД КАЛАУЗЛИЈА
14935
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14935,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДЛУКА ЗА НЕСПРОВЕДУВАЊЕ НА СТРАТЕГИСКА ОЦЕНА ЗА ЛУПД КАЛАУЗЛИЈА

Дата

September 28, 2018

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

 

За планскиот документ ЛУПД за определување на градежна парцела со намена В1-Образование и наука-ПОУ с. Калаузлија, општина Радовиш, кој се носи согласно Законот за просторно и урбанистичко планирање, не е потребно да се спроведе стратегиска оцена на влијанието врз животната средина согласно член 65 од Законот за животна средина.

 

 

pdf_icon_50  ОДЛУКА    (превземи)