If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДЛУКА ЗА УТВРДУВАЊЕ МЕСТА ЗА ИСТАКНУВАЊЕ ПЛАКАТИ БЕЗ НАДОМЕСТ
15617
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15617,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДЛУКА ЗА УТВРДУВАЊЕ МЕСТА ЗА ИСТАКНУВАЊЕ ПЛАКАТИ БЕЗ НАДОМЕСТ

Дата

February 27, 2019

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

 

ОДЛУКА ЗА УТВРДУВАЊЕ МЕСТА ЗА ИСТАКНУВАЊЕ ПЛАКАТИ БЕЗ НАДОМЕСТОК

 

Се утврдуват места за истакнување изборни плакати без надоместок за секој организатор на изборна кампања кој ќе учествува на претстојните Претседателски избори 2019 год.

 

Локалната самоуправа Радовиш ѓи утврдува следните места за истакнување на плакати без надоместок за организаторите на изборните кампањи, а тоа се:

-Ѕид на ул. „Ана Поцкова“

-Ѕид на ул. „Михајло Апостолски“

-Ѕид на ул. „Плачковица“

-Ѕид на ул. „Плачковица“ и „Шаин Маале“

-Ѕид на градски пазар во Радовиш на раскрсница на ул. „Коста Сусинов“ и ул. „Плоштад Слобода“

-Ѕид на ул. „Коџа Баир“

 

 

Повеќе информации во одлуката (превземи)

pdf-icon ОДЛУКА ЗА УТВРДУВАЊЕ МЕСТА ЗА ИСТАКНУВАЊЕ ПЛАКАТИ БЕЗ НАДОМЕСТОК