If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА 33-та СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
10118
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10118,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА 33-та СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

March 18, 2015

Категорија

Вести, Совет

Советот на општина Радовиш ја одржа својата редовна 33-та седница со која претседаваше Претседателот на Советот Никола Миовски.

 

На оваа седница се работеше со однапред утврден дневен ред од 12 точки, а исто така oд страна на Советниците беа разгледани и усвоени голем број на предлог одлуки од комисиите при Советот на општина Радовиш.