If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА 38. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
10826
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10826,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА 38. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

August 31, 2015

Категорија

Вести

Во салата на Советот на општина Радовиш денес беше одржана 38та седница на Советот на општина Радовиш.

На оваа 36. седница исто така беа поставувани голем број на Советнички прашања на кој одговор даде Градоначалникот Сашко Николов, исто така советниците ги разгледаа и освоија одлуките и извештаите донесени од Комисиите при Советот на општина Радовиш.

 

На оваа седница се работеше со претходен донесен дневен ред од 31 точки, а седницата ја водеше Претседателот на Советот Никола Миовски.