If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА 45 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
11295
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11295,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА 45 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

January 25, 2016

Категорија

Вести, Совет

 Советот на општина Радовиш денес ја одржа својата 45 редовна седница. На оваа седница заседаваше Претседателот на Советот Никола Миовски, а се работеше со однапред донесен дневен ред од 12 точки.

 

Овде беа разгледувани и усвоени Програмата за спроведување на општи мерки за заштита на населението од заразни болести на територијата на општина Радовиш 2016 год., а исто така беше донесена одлука за соработка и учество со заеднички проект со бугарската општина Хаџидимово на прекуграничната програма како и донесена Одлука за распишување на оглас за доделување на финансиски средства на спортски организации за 2016 година.

 

Во склоп на седницата беа разгледани и другите точки од дневниот ред, а беа усвоени и извештаите од работните тела на Советот.