If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | 60 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ.
12432
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12432,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

60 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ.

Дата

March 14, 2017

Категорија

Вести, Совет

На денеска одржаната седница на Советот на општина Радовиш присутните членови расправаа по 31 точка од дневниот ред. Беа усвоени годишните сметки на Буџетот на општината, на сите основни училишта во општината, Детската градинка, Центарот за култура „Ацо Караманов“, и јавните претпријатија чиј основач е општината.

 

Беа разгледани и годишните извештаи за работа на ТППЕ-Радовиш и ЈП „Плаваја“, а беше усвоена и Предлог-програмата за спроведување на општите мерки за заштита на населението од заразни болести на територијата на општина Радовиш за 2017 год.

 

Исто така членовите на Советот на општина Радовиш позитивно се изјаснија во врска со повеќе точки кои се однесуваа на вклопување во плански опфат на бесправно изградени објекти.