If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА VII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
13862
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13862,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА VII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

March 02, 2018

Категорија

Вести, Совет

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа и Статутот на општина Радовиш, Советот на општина Радовиш, врз основа на претходно донесеното Решение вчера беше одржана VII- Итна седница со 14 точки од дневниот ред.

 

Седницата се одржа со почеток од 15.30 часот. во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш, а претходно беше одржано продолжение на VI седница.

 

На оваа седница советниците разгледуваа  и донесоа повеќе Предлог-Одлуки за согласности и изработка на пректни документации за изградба на повеќе инфраструктурни проекти.