If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА XXXI СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
16335
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16335,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА XXXI СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

July 10, 2019

Категорија

Вести, Совет

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа својата редовна 31-ва седница, со која претседаваше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев.

На оваа седница беше работено со дневен ред од 23 точки и 5 точки како дополнување на дневниот ред.

 

Покрај советничките прашања на кој даде одговор Градоначалникот Герасим Конзулов и службите во општина Радовиш, Советниците усвоија 21 точка од дневниот ред.

download  РЕШЕНИЕ