If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА XXXII СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
16691
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16691,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА XXXII СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

August 30, 2019

Категорија

Вести, Совет

Советот на општина Радовиш денес ја одржа својата редовна 32-ра седница, со која претседаваше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев.

На оваа седница беше работено со дневен ред од 33 точки и 7 точки како дополнување на дневниот ред.

 

download  РЕШЕНИЕ