If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНИ РЕГИОНАЛНИТЕ ПЕНЗИОНЕРСКИ СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ
16082
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16082,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНИ РЕГИОНАЛНИТЕ ПЕНЗИОНЕРСКИ СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ

Дата

June 03, 2019

Категорија

Вести

 

На 1 Јуни (Сабота) во општина Радовиш се одржаа 24-те регионални пензионерски спортски натпревари. Во организација на Здружението на пензионерите од општините Радовиш и Конче а под покровителство на општина Радовиш, овие игри се одржаа по петти пат во нашата општина а на истите се натпреваруваа вкупно 250 спортисти во 11 спортски дисциплини.

 

Игрите ги отвори Градоначалникот на општина Радовиш Герасим Конзулов, изразувајќи благодарност што повторно се организираат кај нас и посакувајќи им успех на сите спортисти.