If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАН „УЧИЛИШНИОТ НАУЧЕН САЕМ 2015“
10348
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10348,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАН „УЧИЛИШНИОТ НАУЧЕН САЕМ 2015“

Дата

May 09, 2015

Категорија

Вести

Денес на Плоштадот Св. Спасо Радовишки во Радовиш, под покровителство на Градоначалникот Сашко Николов, а во соработка со Основните и Средното општинско училиште, по втор пат беше одржана манифестацијата „Училишен научен Саем “.

На „Училишениот научен Саем 2015 “ во штандовскиот дел сите општински училишта од Радовиш се претставија со нивните најдобри и најатрактивни природно-научни, технички и уметнички проекти со кои имаат добиено значајни награди и признанија на училишните натпревари. А во сценско програмскиот дел се претставија со личната карта на училиштето како и со културно уметничка програма. И оваа година гости на „Училишен научен Саем“ беа учениците од колеџот „Јахја Кемал“ од Струмица.