If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОСТВАРЕНА СРЕДБА СО СТОПАНСТВЕНИЦИ КОИ СО СВОЈАТА ДЕЈНОСТ СЕ ЛОЦИРАНИ ВО СКЛОП НА ГРАДСКИОТ ПАЗАР
18442
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18442,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОСТВАРЕНА СРЕДБА СО СТОПАНСТВЕНИЦИ КОИ СО СВОЈАТА ДЕЈНОСТ СЕ ЛОЦИРАНИ ВО СКЛОП НА ГРАДСКИОТ ПАЗАР

Дата

December 01, 2021

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Целта на средбата беше изградбата на нов Градски пазар која е планирана за идната година.

Во таа насока беа разменети мислења околу сегашните проблеми, новите можности за користење на објектите, можности за инвестиции и секакви други идеи во делот на изградбата и изгледот на новиот пазар.