If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОТВОРЕНИ ДЕНОВИ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ХРАНА И ВЕТЕРИНАРСТВО
10048
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10048,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОТВОРЕНИ ДЕНОВИ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ХРАНА И ВЕТЕРИНАРСТВО

Дата

March 04, 2015

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Денес во салата на Советот на општина Радовиш се одржаа ,,Отворените денови на Агенцијата за храна и ветеринарство,, на која средба беше присутен Директорот на Агенцијата, Зоран Поповски.

 

Овие средби со граѓаните и операторите со храна се во склоп на активноста ,,Отворени денови на Агенцијата за храна и ветеринарство,, што е одлична можност институцијата да се запознае со реалните проблеми и потреби на граѓаните и компаниите.

 

За таа цел подрачната единица на Агенцијата за храна и ветринарство ги покани сите заинтересирани страни да бидат присустни на оваа средба со директорот и неговиот тим каде што имаа можност да дадат одредени предлози и искажат мислења за унапредување на работата на Агенцијата, а исто така и да го запознаат Директорот Поповски со проблемите со кои се соочуваат.