If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОГЛАС за предлагање на кандидати за избор на спортист, спортска екипа и тренер за 2016 год. како и за спортски работник за повеќегодишна работа
12121
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12121,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОГЛАС за предлагање на кандидати за избор на спортист, спортска екипа и тренер за 2016 год. како и за спортски работник за повеќегодишна работа

Дата

January 05, 2017

Категорија

Вести, Спорт

                                 О Г Л А С

за предлагање на кандидати за избор на спортист, спортска екипа и тренер за 2016 год.

како и за спортски работник за повеќегодишна работа

 

  1. Комисијата за култура, образование и спорт ги повикува сите спортисти и спортски екипи од општина Радовиш, кои имаат остварено спортски успеси во текот на 2016-та година, да пријават кандидати на Јавниот оглас.
  2. Поднесената Пријава треба да биде потпишана и заверена од страна на овластеното лице на спортскиот клуб или здружението кое го пријавува спортистот, спортската екипа, тренерот или спортскиот работник.

Во пријавата треба да бидат наведени постигнатите резултати во поединечна или во екипна конкуренција во 2016-та година, а во прилог да бидат приложени докази за истите  (копија од диплома, фотографија, извештај од федерација и сл.).

  1. Рокот за доставување на пријавите е 10(десет) дена од денот на објавувањето на Јавниот оглас, заклучно со 16.01.2017 год.
  2. Пријавите се поднесуваат на адреса :

ЕЛС општина Радовиш

Комисија за култура, образование и спорт

Бул. „Александар Македонски“ бр. 7, 2420 Радовиш

Или директно во архивата на ЕЛС општина Радовиш

Со назнака : За избор на спортист на годината

 

pdf_icon_50 ОГЛАС (превземи)