If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОГЛАС за предлагање на кандидати за избор на спортист, спортска екипа и тренер за 2017 год.
13538
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13538,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОГЛАС за предлагање на кандидати за избор на спортист, спортска екипа и тренер за 2017 год.

Дата

January 07, 2018

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија, Спорт

О Г Л А С

За предлагање на кандидати за избор на спортист, спортска екипа и тренер за 2017 год. како и за спортски работник за повеќегодишна работа

 

  1. Комисијата за култура, образование и спорт ги повикува сите спортисти и спортски екипи од општина Радовиш, кои имаат остварено спортски успеси во текот на 2017-та година, да пријават кандидати на Јавниот оглас.
  2. Поднесената Пријава треба да биде потпишана и заверена од страна на овластеното лице на спортскиот клуб или здружението кое го пријавува спортистот, спортската екипа, тренерот или спортскиот работник.

Во пријавата треба да бидат наведени постигнатите резултати во поединечна или во екипна конкуренција во 2017-та година, а во прилог да бидат приложени докази за истите  (копија од диплома, фотографија, извештај од федерација и сл.).

  1. Рокот за доставување на пријавите е 10(десет) дена од денот на објавувањето на Јавниот оглас, заклучно со 18.01.2018 год.

 

pdf-icon (Погледни или Превземи)