If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПАТОТ ПОДАРЕШ-СМИЉАНЦИ ПРОДОЛЖУВА ДА СЕ ДОКОМПЛЕТИРА
10587
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10587,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПАТОТ ПОДАРЕШ-СМИЉАНЦИ ПРОДОЛЖУВА ДА СЕ ДОКОМПЛЕТИРА

Дата

July 01, 2015

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Започна изградбата на нови 950 метри од патниот правец Подареш-Смиљанци.

 

Завршени се сите законски рокови и процедури околу избор на изведувач на дел од патниот правец Подареш-Смиљанци кој ќе биде изграден со подршка од Јавното претпријатие за државни патишта.

 

Со претходниот проект делница од овој патен правец беше изградена во должина од 1 км и 880 м и со ширина од 4 м. Деновиве сме сведоци на интензивни работи околу пробивањето и дооформувањето на патот.