If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПЕШАЧКА ПАТЕКА ДО МАНАСТИРСКИОТ КОМПЛЕКС СВ. ГЕОРЃИ
11760
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11760,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПЕШАЧКА ПАТЕКА ДО МАНАСТИРСКИОТ КОМПЛЕКС СВ. ГЕОРЃИ

 


Вo завршна фаза се активностите на изградбата на Пешачката патека до манастирскиот комплекс Св. Георги во Ораовица.

Pesacka pateka (Oraovicko manastirce) (5)

Оваа пешачка патека е во должина од 1.700 метри, а средствата се обезбедени преку Агенцијата за рурален развој.

Pesacka pateka (Oraovicko manastirce) (4)

Покрај изградбата на патеката во проектот е предвидено и поставување урбана опрема, како што се клупи, а исто така патеката ќе биде и осветлена.

Pesacka pateka (Oraovicko manastirce) (3)

Сметам дека со реализацијата на овој проект ќе имаме и подобри услови за развој на турзимот, вели Градоначалникот на општина Радовиш Сашко Николов.

Pesacka pateka (Oraovicko manastirce) (2)

Дата

April 25, 2016

Категорија

Вести, Реализирани Проекти