If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОВТОРНО ПРЕДИЗВИКАНИ ШТЕТИ ВО НАСЕЛЕНОТО МЕСТО КАЛУГЕРИЦА
16202
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16202,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОВТОРНО ПРЕДИЗВИКАНИ ШТЕТИ ВО НАСЕЛЕНОТО МЕСТО КАЛУГЕРИЦА

Дата

June 20, 2019

Категорија

Вести

Според увидот, што е направен од страна на службата од Општина Радовиш,констатирано е дека од вчерашните врнежи од дожд, повторно е предизвикано оштетување на дел од инфраструктурата во населеното место Калугерица.
Во текот на денешниот ден, ќе бидат превземени оперативни мерки за санирање на штетите.