If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОДГОТОВКА НА ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗГРАДБА НА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА
8412
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8412,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОДГОТОВКА НА ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗГРАДБА НА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА

Дата

June 27, 2014

Категорија

Тековни Проекти

На ден 25.06.2014 година во салата на советот на општина Радовиш се одржа првиот работен состанок помеѓу претставници од општина Радовиш, Министерството за животна средина и просторно планирање, ЈП Плаваја, Проектантско атеље Ефтимов и консултантската куќа САФЕЖ.

 

На состанокот беа утврдени чекорите за изработка на комплетна документација и подготовка на тендерска документација за изградба на пречистителна станица за град Радовиш.