If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОКРАЈЧЕВО СО НОВА АСФАЛТИРАНА УЛИЦА
11731
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11731,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОКРАЈЧЕВО СО НОВА АСФАЛТИРАНА УЛИЦА

 


Деновиве жителите на село Покрајчево се сведоци на реализација на уште еден ветен проект од страна на градоначалникот на општина Радовиш Сашко Николов, именно станува збор за асфалтирање на улица во селото во должина од 237 метри, ширина од 3,5 метри и дебелина на асфалтот од 8 см.

Pokrajcevo Ulica 1 (1)

Асфалтирањето е завршено, а во моментов се работи на изградба на тротоари на улицата и поставување на ивичњаци. Изведувач е фирмата „Универзал Градба“, а надзор е фирмата „Геинг“. Сумата за изградба од 1,5 мил. Денари е издвоена од буџетот на општина Радовиш.

Pokrajcevo Ulica 1 (3)

 

Категорија

Вести, Реализирани Проекти