If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОПЛОЧУВАЊЕ СО БЕКАТОН НА 2785 м2 НА ПОВЕЌЕ ЛОКАЦИИ ВО ОПШТИНАТА
12259
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12259,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОПЛОЧУВАЊЕ СО БЕКАТОН НА 2785 м2 НА ПОВЕЌЕ ЛОКАЦИИ ВО ОПШТИНАТА

Дата

February 20, 2017

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Деновиве во финална фаза влегуваат градежните работи со кои ќе бидат поплочени со бекатон вкупно 2785м2. Се поплочуваат површини во населено место Злеово, во село Коџалија и во градот на улицата „Илија Алексов“. Вкупната вредност на инвестицијата е 3.385.689 денари од Буџетот на општина Радовиш.

 

Изведувач на градежните работи е фирмата ,,Техноинженеринг“, а надзор е фирмата„Зум надзор“. Во населените места Злеово и Коџалија веќе се завршени градежните активности, се довршува поплочувањето во градот.