If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА И ИЗГРАДБА НА УЧИЛИШТЕ ВО КАЛАУЗЛИЈА
14514
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14514,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА И ИЗГРАДБА НА УЧИЛИШТЕ ВО КАЛАУЗЛИЈА

Дата

June 13, 2018

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Турската меѓународна агенција за соработка и развој (ТИКА) претставувана од Ајтекин Ајден-програмски координатор и општина Радовиш претставувана од Градоначалникот Герасим Конзулов вчера потпишаа договор за соработка во врска со работите поврзани со Проектирање и градежни работи за нова училишна зграда во подрачното училиште во село Калаузлија, при централното основно училиште Крсте П. Мисирков од Радовиш.

 

Изградбата на оваа училиште од страна на ТИКА е во склоп на нивниот проект „За подобрување на образовните услови во руралните области“.