If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОЧИТУВАНИ ГРАЃАНИ
17375
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17375,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОЧИТУВАНИ ГРАЃАНИ

Дата

March 11, 2020

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

 

Имајки ги во предвид секојдневните ваши потреби од услугите на локалната самоуправа ве известуваме дека почитувајки ги препораките на Владата за преземање дополнителни и заострени мерки и активности за превенција од ширење на корона вирусот, како и препораките од Комисијата за заразни болести на Министерството за здравство Ви препорачуваме.

 

– Да се воздржите од сите ваши потреби до локалната самоуправа кои трпат одлагање;

– Контактите со вработените од локалната самоуправа почнувајки од 12.03.2020 година, заклучно со 27.03.2020 година можете да ги имате преку телефон и електронски пат во текот на работното време;