If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРЕКИНАТА 43 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
17563
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17563,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРЕКИНАТА 43 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

June 27, 2020

Категорија

Вести, Совет

Советот на Општина Радовиш  ја работеше својата 43 редовна седница.

 

Советниците разгледуваа дневен ред, со предлог точки за дополнување на дневниот ред. Советниците исто така има можност и поставуваа советнички прашања до Градоначалникот Конзулов, Претседателот на Советот Чаракчиев и дел од Претседателите на комисиите при Советот на општина Радовиш.

 

После завршувањето на Советнички прашања дел од советниците поради несогласувања ја напуштија седницата, со што не беа разгледувани  дел од Предлог-одлуки кои беа поставени на дневен ред за оваа седница.

 

Седницата беше прекината поради немање кворум за работа.