If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРИЕМ НА ДЕЛЕГАЦИИТЕ ОД ЗБРАТИМЕНИТЕ ГРАДОВИ
15028
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15028,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРИЕМ НА ДЕЛЕГАЦИИТЕ ОД ЗБРАТИМЕНИТЕ ГРАДОВИ

Дата

October 14, 2018

Категорија

Вести

ДЕЛЕГАЦИИТЕ ОД ПРИЈАТЕЛСКИТЕ ГРАДОВИ ИМПРЕСИОНИРАНИ ОД ГОСТОПРИМСТВОТО НА РАДОВИШАНИ

 

Градоначалникот Герасим Конузлов денес на задничкото дружење со претставниците на делегациите од збратимените и пријателските општини на Радовиш кои беа гости во нашата општина по повод Манифестацијата „Самун ем Татлија“, им искажа благодарност за посетата, недавајки се дека ќе понесат прекрасни впечатоци и сеќавање од престојот во општина Радовиш и Манифестацијата „Самун ем Татлија“, и повторна посета и видување во иднина.

 

Претставниците од дел од збратимените градови кои си заминуваат денес, му се заблагодарија на Градоначалникот Конзулов и радовишани за топлото гостопримство кои го имаа во изминатите неколку денови.

 

Исто така беа разменети сувенири и подароци за сеќавање на оваа посета во Радовиш.

 

Инаку делегациите денес имаа и посета на дел од компаниите во нашата општина, тие ја посетија Млекара Ѓоргиеви каде што од страна на сопственикот беа запознаени со производствениот процес и продуктите кои ги произведува оваа млечна индустрија.

 

 

Photo Gallery - Фото Галерија 

Фото Галерија