If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРИЈАВУВАЊЕ НА ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ТАКСИ ВОЗАЧИ, ЗА МЕЃУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК
9078
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9078,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ТАКСИ ВОЗАЧИ, ЗА МЕЃУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Дата

September 05, 2014

Категорија

Вести, Известување

Ј А В Е Н   П О В И К

ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ЗАИНТЕРЕСИРАНИ КАНДИДАТИ КОИ РАБОТАТ КАКО ТАКСИ ВОЗАЧИ ВО ПРАВНИ ЛИЦА ЛИЦЕНЦИРАНИ ОД ОПШТИНА РАДОВИШ ЗА ОВАА ДЕЈНОСТ, ЗА ПОСЕТУВАЊЕ НА ОБУКА ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТ ЗА ДОБИВАЊЕ НА МЕЃУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Општина Радовиш со цел да им помогне на такси возачите ќе организира посетување на обука за полагање на испитот за добивање на меѓународен сертификат за познавање на англиски јазик на ниво А1, за кандидатите кои работат како такси возачи во правни лица лиценцирани од Општина Радовиш за оваа дејност, при што трошоците за оваа обука ќе ги сноси Општина Радовиш.

 

Заинтересираните кандидати кои работат како такси возачи во правни лица лиценцирани од Општина Радовиш за оваа дејност, за посетување на обуката за полагање на испитот за добивање на меѓународен сертификат за познавање на англиски јазик поднесуваат пријава до Архивата на Општина Радовиш.

 

 

pdf_icon_50

      Јавен повик (превземи) 

      Пријава (превземи)