If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРОЕКТИ ВО ЗДРАВСТВОТО
12505
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12505,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРОЕКТИ ВО ЗДРАВСТВОТО

Дата

March 03, 2017

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШКО НИКОЛОВ
Мандат 2013-2017 година

 

1. Целосна реконструкција на фасадата на ЈЗУ „Здравствен дом“ Радовиш
2. Целосна промена на столаријата на ЈЗУ „Здравствен дом“ Радовиш
3. Реконструкција и адаптација на зградата за специјалистички дејности на ЈЗУ „Здравствен дом“ Радовиш
4. Набавен Биохемиски анализатор за потребите на ЈЗУ „Здравствен дом“ Радовиш
5. Современ 3Д ЕХО апарат за ЈЗУ „Здравствен дом“ Радовиш
6. Набавен Мамограф за потребите на ЈЗУ „Здравствен дом“ Радовиш
7. Поддршка на службата за итна медицинска помош
8. Бесплатни вакцини против сезонски грип за пензионерите

 

 

ФОТОГРАФИИ ОД ПРОЕКТИ ВО ЗДРАВСТВОТО

Photo Gallery - Фото Галерија