If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРОЕКТ ЗА ПАТ КОЈ ЌЕ ГИ ПОВРЗУВА ОПШТИНИТЕ РАДОВИШ, ШТИП И КАРБИНЦИ
16481
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16481,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРОЕКТ ЗА ПАТ КОЈ ЌЕ ГИ ПОВРЗУВА ОПШТИНИТЕ РАДОВИШ, ШТИП И КАРБИНЦИ

Дата

July 25, 2019

Категорија

Вести, Тековни Проекти

На општина Радовиш и се доделени средства од Министерството за локална самоуправа преку Бирото за регионален развој во износ од 1.000.000,00 денари, за изработка на проект за пат кој ќе ги поврзува општините: Радовиш, Штип и Карбинци (од шумската куќичка во месноста „Коњарник“ до детското летувалиште на Општина Штип) и истиот претставува продолжување на патниот правец Радовиш-Планина Плачковица.

 

Договорот го потпишаа градоначалникот Герасим Конзулов и директорот на Бирото за регионален развој, Рамиз Реџепи.