If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРЕЗАКАЖАНО ПРВОТО ПРСКАЊЕ ПРОТИВ КОМАРЦИ ВО ЈУГОИСТОЧНИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН
14519
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14519,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРЕЗАКАЖАНО ПРВОТО ПРСКАЊЕ ПРОТИВ КОМАРЦИ ВО ЈУГОИСТОЧНИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН

Дата

June 14, 2018

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во соработка со десетте општини од регионот организира авио-третирање против комарци.
Се известуваат граѓаните на општините Богданци, Босилово, Валандово, Василево, Гевгелија, Дојран, Конче, Ново Село, Радовиш и Струмица дека првото прскање кое првично беше одложено поради лошите временски услови се презакажа и е планирано да се изврши на 27.06.2018 година (среда) во раните утрински часови, односно, во периодот од 04:30 до 09:30 часот.

 

Доколку временските услови не дозволат да се реализира прскањето, истото ќе се спроведе на 28.06.2018 година (четврток) во истиот временски период.

 

Се известуваат сопствениците на пчелни семејства да преземат соодветни мерки за заштита, односно да ги затворат истите во најавениот временски период.

 

Центар за развој на Југоисточниот плански регион