If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РАБОТНА СРЕДБА ВО НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА КАЛАУЗЛИЈА, ОРАОВИЦА И КАЛУГЕРИЦА И ИЊЕВО
15884
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15884,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РАБОТНА СРЕДБА ВО НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА КАЛАУЗЛИЈА, ОРАОВИЦА И КАЛУГЕРИЦА И ИЊЕВО

Дата

April 17, 2019

Категорија

Вести

Градоначалникот Герасим Конзулов, во рамките на своите секојдневни работни активности, заедно со раководителот на Урбанизам, Кирчо Сусинов и директорот на ЈКП Плаваја, Дејан Крстев извршија увид во реализацијата на Програмата за уредување на изградба на општина Радовиш, при што ги посетија населените места Калаузлија, Ораовица, Калугерица и Ињево и воедно Градоначалникот одржа средби со раководствата на овие Месни заедници, со цел за решавање на тековните проблеми.