If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РАБОТНА СРЕДБА ЗА ПРОЕКТОТ ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА
13103
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13103,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РАБОТНА СРЕДБА ЗА ПРОЕКТОТ ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА

Дата

November 09, 2017

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Денес по иницијатива на Градоначалникот Герасим Конзулов се одржа работна средба со учесниците во изведбата на проектот Пречестителна станица и реконструкција на канализационите системи.

 

Беа Присутни преставници на изведувачкиот конзорциум VTE и ,,Вардар Градба,, со своите претставници  Томик Тебски, Славејко Георгиев и Николче Панев, Надзорот од Бугарија – Цветанка Барбушева, Претставници од ЈП,,Плаваја,, – Мите Коцев и Страхил Гавритов, Координаторот на РЕИП – Томе Даневски и Секретарот на Општина Радовиш – Драги Стојанов.

 

Беше анализирана ситуацијата  која следува после издавањето на Одобрението за градба и реконструкција на канализационите системи и анализа и динамика на отпочнување  на гредежните работи за постигнување на истите.

 

Ќе бидат реконструирани 3.300 метра фекална канализација и изведба на колектор во должина од 1.600метра.