If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РАДОВИШКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2016
11661
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11661,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РАДОВИШКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2016

И во оваа јубилејна година, почнувајќи од овој викенд, ќе имате можност да бидете дел од разновидната програма исполнета со концерти, фестивали, книжевни промоции, изложби, кино проекции, ликовна колонија и други настани од областа на културата кои се во организација на општина Радовиш, Центарот за култура Ацо Караманов, ОНБ Браќа Миладиновци како и Здруженијата од областа на културата.

PLAKAT - Radoviski kulturno leto 2016 - (BW)

Се надеваме дека ќе уживате во понудената програма.

Дата

June 14, 2016

Категорија

Вести, Култура