If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РАЗВОЈ НА АЛТЕРНАТИВЕН ТУРИЗАМ ВО ПРЕКУГРАНИЧНИОТ РЕГИОН ПОМЕЃУ МАКЕДОНИЈА И БУГАРИЈА
13996
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13996,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РАЗВОЈ НА АЛТЕРНАТИВЕН ТУРИЗАМ ВО ПРЕКУГРАНИЧНИОТ РЕГИОН ПОМЕЃУ МАКЕДОНИЈА И БУГАРИЈА

Дата

March 16, 2018

Категорија

Вести

Во рамките на проектот „Прекуграничен забавен центар”, Општина Радовиш беше посетена од триесетина гости од повеќе градови од Република Бугарија од различни институции и организации.

 

Најпрво гостите беа примени во општина Радовиш од страна на Градоначалникот и дел од службениците при што им беа презентирани основни информации за Општина Радовиш. Гостите ќе престојуваат три дена при што ке бидат посетени повеќе локалитети во општините Радовиш и Конче..