If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕКОНСТРУКЦИЈА-НАДГРАДБА НА ПОСТОЕЧКИОТ АСФАЛТЕН КОЛОВОЗ
15748
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15748,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕКОНСТРУКЦИЈА-НАДГРАДБА НА ПОСТОЕЧКИОТ АСФАЛТЕН КОЛОВОЗ

Дата

March 21, 2019

Категорија

Вести, Тековни Проекти

                Во склоп на редовните активности од претходно донесената Програма за одржување на улици, во Радовиш деновиве се санирааат најкритичните места, каде што е оштетен асфалтот и истите се пополнуваат со нов слој.

 

Овие активности на општината се во склоп на претходно склучениот договор за одржување, реконструкција-надградба на постоечкиот асфалтен коловоз низ градот и населените места. Изведувач на работите е ДПТУ „Коле Транс Инжинеринг“ од Штип.