If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
18327
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18327,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

November 08, 2021

Категорија

Вести, Совет

Врз основа на член 37 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 5 став 1 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на конститутивна седница на Советот на општина Радовиш.

 

Седницата ќе се одржи на 11.11.2021 година (Четврток) со почеток од 11.00 часот. во Центарот за култура Ацо Краманов во Радовиш