If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 44 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
17583
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17583,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 44 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

July 24, 2020

Категорија

Вести, Известување, Совет, Соопштенија

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 44 седница на Советот на општина Радовиш.

 

Седницата ќе се одржи на 30.07.2020 година (Четврток) со почеток од 12.00 часот. во Центарот за култура во Радовиш.