If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА IV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
13469
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13469,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА IV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

December 25, 2017

Категорија

Вести, Совет

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на IV седница на Советот на општина Радовиш.

Седницата ќе се одржи на 26.12.2017 година (Вторник со почеток од 12.00 часот. во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш.

pdf-icon  ДНЕВЕН РЕД