If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА VII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
13769
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13769,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА VII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

February 27, 2018

Категорија

Вести, Известување, Совет

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на VII- Итна седница на Советот на општина Радовиш.

Седницата ќе се одржи на 01.03.2018 година (Четврток) со почеток од 15.30 часот. во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш.

pdf-icon  ДНЕВЕН РЕД