If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XIX-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
14913
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14913,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XIX-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

September 12, 2018

Категорија

Вести, Известување, Совет, Соопштенија

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XIX-итна седница на Советот на општина Радовиш.

 

Седницата ќе се одржи на 12.09.2018 година (Среда) со почеток од 14.00 часот. во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш.

download  РЕШЕНИЕ