If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | САНАЦИЈА НА СПОРТСКО ИГРАЛИШТЕ ВО ООУ „КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ОРАОВИЦА
18448
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18448,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

САНАЦИЈА НА СПОРТСКО ИГРАЛИШТЕ ВО ООУ „КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ОРАОВИЦА

Дата

November 30, 2021

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Во склоп на оваа училиште се реализира проект за санирање на спортското игралиште и обележување на теренот со еко боја, исто така ќе се изврши санација на летниковец и поставување на нови клупи и канти. На спортскиот терен ќе бидат поставени нови голови и кошеви за одвивање на спортските активности на учениците.s