If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | САНИРАЊЕ И ОТСТРАНУВАЊЕ НА ОШТЕТЕНИОТ АСФАЛТ И УДАРНИТЕ ДУПКИ
10788
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10788,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

САНИРАЊЕ И ОТСТРАНУВАЊЕ НА ОШТЕТЕНИОТ АСФАЛТ И УДАРНИТЕ ДУПКИ

Дата

August 10, 2015

Категорија

Вести

Деновиве интензивно се работи на отстранување и санирање на ударните дупки и оштетениот асфалт низ градот Радовиш, кои претставуваа голем проблем во нормалното одвивање на сообраќајот низ улиците во градот.

 

Со завршувањето на овие подготовки ќе се премине на асфалтирање со нов слој на асфалт, а се замолуваат граѓаните и возачите за разбирање се додека се одвиваат во овој краток временски периот овие работи.

 

Фирма изведувач на работите е Жикол од Струмица.