If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СВЕЧЕНО ОТКРИВАЊЕ НА ТАБЛАТА СО ПРИЈАТЕЛСКИТЕ ОПШТИНИ И ГРАДОВИ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
15053
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15053,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СВЕЧЕНО ОТКРИВАЊЕ НА ТАБЛАТА СО ПРИЈАТЕЛСКИТЕ ОПШТИНИ И ГРАДОВИ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

October 13, 2018

Категорија

Вести

Во присуство на делегациите од збратимените општини кои се деновиве гости на нашата општина и Градоначалникот Герасим Конзулов по повод Манифестацијата „Самун ем Татлија“ денес на свечен начин беше одбележан овој момент и искажана благодарност до сите пријателски општини кои низ децениите го негуваат пријателството и соработката со нашиот град.

 

Photo Gallery - Фото Галерија