If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ ЗА РАЗВОЈ НА ЈУГОИСТОЧЕН ПЛАНСКИ РЕГИОН
15390
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15390,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ ЗА РАЗВОЈ НА ЈУГОИСТОЧЕН ПЛАНСКИ РЕГИОН

Дата

December 28, 2018

Категорија

Вести

На 25.12.2018 год., Вторник со почеток во 12:30 час., во салата на Советот на општина Радовиш беше одржана деветтата редовна седница на Советот за развој на Југоисточниот плански регион.

 

На седницата присуствуваа Градоначалниците на општините Радовиш, Конче, Струмица, Гевгелија, Дојран, Босилово и Валандово, претставници од општините Богданци и Василево и Ново Село, како и претставниците од Центарот за развој на Југоисточниот плански регион.

 

На седницата беа усвоени Финансискиот план за работа на ЦРЈИПР за 2019 година, како и Акциониот план за 2019 година за спроведување на Програмата за развој на Југоисточниот плански регион 2015-2019.