If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА III СЕДНИЦА
13453
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13453,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА III СЕДНИЦА

Дата

December 22, 2017

Категорија

Вести, Совет

Советот на општина Радовиш денес ја одржа третата седница. Седницата ја водеше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев, а се работеше со однапред донесен дневен ред од 49 точки.

 

Од страна на советниците до Градоначалникот Герасим Конзулов беа поставени повеќе прашања на кој даде одговор самиот градоначалник Конзулов и дел од раководните лица од општина Радовиш.

 

На почетокот седницата ја напуштија Советниците од Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ во знак на револт за притворените лица за настаните од 27 април во Собранието на Македонија.

 

На оваа седница беа разгледувани предлог програмите и оперативните планови за работа во 2018 година, се разгледуваа и програмите за работа на општинските установи и образовните институции од општината.

 

На крајот беа разгледани и усвоени извештаите на постојаните комисии на Советот на општина Радовиш.